| Beszélő elmélet Alternatív elméletek a pénzügyi és gazdasági - empirikusan alapú gazdaság, a Post keynesi megközelítés, critiquing neoklasszikus gondolta.
Vagyunk az úton a behajtás vagy a zombi kapitalizmus la japán Lost 2 Évtizedek óta? |
Chartalist és Circuitist elemzéseket pénz
![]() |
| | LinkBack | Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
| |||
| |||
|
| ||||
| ||||
Jó újra látni itt kiküldetés, Steve. Önnek kell elfoglalt ellenséges három telek! Megyek Monetáris áramkörök elméletéből magam. Idézet:
Idézet:
-Ban A kóbor Cavaliers a Credit, Azt hittem, hogy Steve egy sor pont, amit nehéz megcáfolni. Én nehezen elképzelni, miért hitelek által létrehozott bankok valahogy nem olyan fontos, mint hogy a kormány által létrehozott. Idézet:
|
|
| ||||
| ||||
Kétségtelen, hogy ez a terület leggyengébb pontja -, de nem tudunk egy combo egyaránt? Én 100% egyetért azzal, hogy pénzt hoznak létre a bankok a hitelt az első, amely létrehoz egy eszköz a számukra, amelyet akkor kap tartalékok később. Érdemes lehet, hogy a kormányok is létrehozhat pénzt kifejezetten keresztül pénzben kifejezzük az új adósság-(pénz nyomtatás), és hallgatólagosan keresztül tartalék bankok ösztönzése alacsonyabb a normál kamatlábak. Ahhoz, hogy ki van, én egy erős advocate a magántőkét piac meghatározó természetes kamatláb, nem a bank vagy a kormány. Úgy vélem, hogy az egyik kritikus pont (többek között számos más fontos pontok) megérteni, miért továbbra is bumm és mellszobrok.
__________________ Hogy nem az, hogy van jó vagy rossz, hogy az ügyek, hanem hogy mennyi pénzt csinál, ha igazad van, és mennyit ne veszítse el, ha tévedsz - \u2028 \u2028 Soros György. www.empireinvesting.com.au |
|
| ||||
| ||||
|
| ||||
| ||||
Köszönet - Bevallom, én vagyok a neofita, amikor ez a - gazdasági tanultam korábban (BComm - nem fejeződött be, kísérletet tesz erre az idén), és soha nem beszélt sem elmélet.
__________________ Hogy nem az, hogy van jó vagy rossz, hogy az ügyek, hanem hogy mennyi pénzt csinál, ha igazad van, és mennyit ne veszítse el, ha tévedsz - \u2028 \u2028 Soros György. www.empireinvesting.com.au |
|
| |||
| |||
Idézet:
Ez volt a kísérlet során számos központi bank 1980-as években, és nem felel meg túl sok sikerrel. Az RBA próbáltam, bár kevésbé merev megközelítés, mint mások, és lényegében arra a következtetésre jutott, hogy nehéz úgy, hogy megpróbálják kezelni a monetáris politika. |
|
| ||||
| ||||
Szia Gamma, Nem Nem ügyvédje semmilyen monetáris politika minden, a mennyiségi enyhítése / kamatlábak meghatározása, vagy más zavaró a szabad piaci kínálat a pénz és a hitel. A piac szabályozza a pénzkölcsön-kamatláb által meghatározott kereslet és a kínálat - a kínálat a megtakarítók, a kereslet a hitelfelvevők. Ha elfogadjuk, hogy az emelés a pénzkínálat történik először magánbankok amúgy is, miért van szükség a szabályozó szerv próbál egyeztetni a természetes költségét a pénz? Az RBA Nagy hatással volt szerencsés (és rendkívül gondatlan) vár, hogy egyezik az úgynevezett semleges arány. Ők a kivétel a szabály alól - a Fed, hogy a legtöbb hanyag a társaság. Mesterségesen alacsony aránya egy a sok oka a válság - ha megnézed, hogy csökkentse a költségeit a pénz az elmúlt két évszázadban, főként a nagy kiterjedésű, alkalmazkodó és politikailag motivált monetáris politika, az eredmények pusztító.
|
| |||
| |||
Én kacérkodott chartalism egy darabig, de most örömmel tartom magamat circuitist, de úgy tûnik, hogy a következtetésre jutott, hogy nem teljesen kompatibilis a Dr Keen. Én jelenleg küzd azzal a ténnyel, hogy a tiszta hitel áramkör, ott nem igazán lehet olyan tőkemozgások fogalmáról, mint a banki készpénz boltozat, amely jelenleg tartott a kormányzati forma kötelezettségek. Ez úgy hangzik, mint a tőke és a jelenlegi szabályozás szerint az ilyen, de valójában egy részvény részesedést szerzett a gazdaság egészében, és ez teszi sok a különbség, ha úgy véli szemben a hagyományos banki tőke sérthetetlen arany szerű anyag. Utoljára szerkesztette scepticus; 23-02-2010 on 10:01. |
|
| |||
| |||
Idézet:
|
|
| ||||
| ||||
Idézet:
Bankok (vagy tartalék vagy kiskereskedelmi) kell kiállítaniuk, saját tarisznya - amely lehet bármi, arany hitel számomra úgy tűnik, egy jó kompromisszum. (Azaz a fizikai arany vagy hasonló áru keverjük a boltozat, hanem hitelt ráírva), ahogyan azt el kell ismerni a sok bank, ezáltal megkönnyítve csere. gyakorlati alkalmazása lenne szinte lehetetlen, a jelenlegi környezetben azonban ....
![]() |
| Címkék |
| erősítő, elemzések, nem, között, chartalist, circuitist, con, vita, debtwatch, javára, a, itt, ő, házigazda, pénz, ott, ez, azok, szál, óra, akik, akarat |
| Jelenleg aktív felhasználók megtekintése this thread: 1 (0 tag és 1 vendég) | |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
| |
Minden idő GMT 11. Az idő most 02:26.
Hála vBET 3.3.4 élvezheti az automatikus fordítás