| Govoreći teorija Razvoj alternativnih teorija o financijama i ekonomiji - empirijski temelji ekonomije, Post kejnzijanske pristupi, kritike neoklasične misli.
Jesmo li na putu prema oporavku ili zombija kapitalizam a la Japanu's Lost 2 Desetljeća? |
Chartalist & Circuitist analize novca
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
|
| ||||
| ||||
Odlično se vidi da postavljate ovdje, Steve. Morate biti zauzet hosting tri mjesta! Ja idem za Monetarna teorija krug sebe. Quote:
Quote:
U Roving Cavaliers kredita, Mislio sam da je Steve je napravio niz točaka koje je teško pobiti. JA nađi prema Internet tvrdo to zamisliti zašto kredita od strane banaka stvorio se nekako nije tako važno kao da je stvoren od strane vlade. Quote:
|
|
| ||||
| ||||
Doduše, ovo područje je moja najslabija točka - ali ne možemo imati kombinaciju oboje? Ja 100% se slažu da novac je stvoren od strane banaka, pojačavanjem kreditnih prvi, koji stvara vrijednost za njih, koje su potom dobili rezervi za kasnije. Ima smisla da vlade mogu i stvoriti novac izričito putem monetising novog duga (tiskanje novca), i implicitno preko pričuve banaka ohrabrujući manji-nego-normalan kamatne stope. Da bi se to vani, ja sam jak zastupnik za privatno tržište novca postavljanje prirodnih kamatne stope, a ne rezerve banaka ili vlada. Vjerujem da je jedna važna stvar (između mnogih drugih ključnih točaka) u razumijevanju zašto smo i dalje imati bum i poprsja.
__________________ Njegova ne da li ste u pravu ili u krivu što je bitno, ali koliko ste novca napraviti kada ste u pravu i koliko se ne gube kada ste u krivu - \u2028 \u2028 George Soros. www.empireinvesting.com.au |
|
| ||||
| ||||
|
| ||||
| ||||
Hvala - ja priznajem ja sam početnik kad je u pitanju ovo - ja studirao ekonomiju ranije (BComm - nije završio, pokušat će to učiniti kasnije ove godine) i nikad se nismo ni razgovarali o teoriji.
__________________ Njegova ne da li ste u pravu ili u krivu što je bitno, ali koliko ste novca napraviti kada ste u pravu i koliko se ne gube kada ste u krivu - \u2028 \u2028 George Soros. www.empireinvesting.com.au |
|
| |||
| |||
Quote:
To je bio pokušaj vrijeme mnogi središnje banke tijekom 1980-ih, a nisu bile u skladu s previše uspjeha. RBA pokušao Internet, ali sa manje krute pristupa od nekih drugih, iu osnovi je došao do zaključka da je teško način da isprobate za upravljanje monetarnom politikom. |
|
| ||||
| ||||
Hi Gamma, Ne ja ne zagovaraju bilo monetarne politike uopće, kvantitativna easing / utvrđivanje kamatnih stopa ili drugih smetnji na slobodnom tržištu ponude novca i kredita. Tržište treba regulirati cijene novca-kamatne stope postavio ponude i potražnje - opskrbu štediša, zahtjev zajmoprimaca. Ako se složimo da povećanje ponude novca se vrši prvo po privatnim bankama svejedno, zašto nam je potrebna regulatorno tijelo pokušavaju odgovarati prirodni trošak novac? RBA je izuzetno sretan (i iznimno neoprezni) u onome što pokušava tzv neutralnih stope. Oni su iznimka od pravila - Fed bude preko bezbrižan u hrpa. Umjetno niske stope su jedan od mnogih uzroka ove krize - kada pogledate smanjenje cijene novca tijekom posljednja dva stoljeća, uglavnom zbog ekspanzivan, accommodative i politički motivirane monetarne politike, rezultati su bili poražavajući.
|
| |||
| |||
Ja flirted s chartalism za vrijeme, ali sada sam sretan što osobno smatram circuitist, no ja izgleda da je postignut zaključaka koji nisu u potpunosti kompatibilna s dr. oduševljen je. Ja sam trenutno bore s činjenicom da je u čistom kreditnom krug, ne mogu zaista biti bilo koji pojam kapitala, kao u trezoru banke gotovini, koji se trenutno održava u obliku državnih obveza. To zvuči kao glavnog grada i trenutno se kao takva, ali u stvarnosti to je kapitala u cjelini gospodarstvu, a zbog toga je dobar dio razlika kada smatra protiv tradicionalni pogled na bankovni kapital kao neprikosnoveni zlata kao supstancija. Last edited by scepticus; 23-02-2010 at 10:01. |
|
| |||
| |||
Quote:
|
|
| ||||
| ||||
Quote:
Banke (ni rezerve ili na malo) trebali izdaju svoje vlastite torbe - koji može biti sve, zlatne kreditne mi se čini dobar kompromis. (Fizičke zlato ili sličnih roba miješati u trezoru, ali kredit napisan na tome) kao da će to biti priznata od strane mnogih banaka, čime olakšava razmjenu. praktičnu primjenu koji bi bio blizu nemoguće, u trenutnom okruženju ipak ....
![]() |
| Tags |
| amp, analizira, je, između, chartalist, circuitist, protiv, debata, debtwatch, naklonost, ima, ovdje, njegov, domaćin, novac, tamo, ovo, tih, nit, gledati, tko, volja |
| Trenutno Aktivnih Korisnika Viewing This Thread: 2 (0 članova i 2 gostiju) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |
Sva vremena su GMT 11. Trenutno je 07:27.
Zahvaljujući vBET 3.3.4 možete uživati automatski prijevodi